logo

Home

Welkom

Welkom op deze website waar ik mijn passie voor fotografie als amateurfotograaf presenteer. Al meer dan 40 jaar ben ik actief met fotografie bezig en ik heb inmiddels een indrukwekkend archief bij elkaar geklikt. Uit dit archief heb ik een zorgvuldige selectie gemaakt voor deze website en deze foto's zijn in diverse categorie├źn te bekijken in de portfolio.

Reportage- en productfotografie genieten mijn voorkeur en geven me veel energie. Om met de camera een beeldverslag te maken van een event en dit als een fraaie reportage op te leveren in een kort tijdsbestek zie ik telkens weer als een zeer plezierige uitdaging. Werken met studio- en reportageflitsers om daarmee licht en schaduwen te beheersen, vind ik erg leuk en leerzaam om mee bezig te zijn. Hoe groter de technische uitdaging is, hoe meer je ervan kunt leren is mijn motto.

Naast deze vormen van fotografie vind ik het ook heerlijk om de camera mee te nemen op een stevige wandeling en onderweg de gelopen route in beeld te brengen en als interactieve fotopresentatie op YouTube te publiceren.

Neem rustig de tijd om de site te bekijken en bezoek ook de Flickr, Instagram en YouTube pagina's waarop je mijn meest recente werk vindt.