logo

Fotopresentaties wandeltochten

Fotopresentaties van wandeltochten

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het maken van langere wandeltochten, vooral in Zuid-Limburg en het Drielandengebied, maar tegenwoordig wandel ik ook vaak in Noord Brabant. Met hulp van GPS en routebeschrijvingen heb ik inmiddels meer dan 3.000 kilometer gelopen door dit prachtige landschap. Tijdens deze wandelingen werd ik naast mijn hond steevast vergezeld door een fotocamera. Van elke wandeltocht maakte ik een serie foto's met het doel om de route, maar zeker ook de dingen er omheen vast te leggen om er een gevarieerde interactieve fotopresentatie van te kunnen maken.

De interactieve fotopresentaties maak ik als filmpjes en hebben een duidelijke herkenbare identiteit. Elke presentatie is voorzien van een titel, routekaartjes, rustige overgangen en wordt ondersteund door instrumentale muziek. Je vind deze filmpjes op mijn YouTube kanaal, waar al meer dan 100 fotopresentaties van wandeltochten zijn te bekijken, duidelijk herkenbaar aan de groene balk aan de linkerzijde en de plaatsen waar de route loopt.

Benieuwd? Klik op een van de afbeeldingen om mijn YouTube kanaal in een nieuw venster te openen. Wil je in de toekomst geen nieuwe filmpjes missen? Vergeet dan niet op de rode abonneren knop en het belletje rechts daarvan te drukken.

Enkele voorbeelden van interactieve fotopresentaties zoals die je op mijn YouTube kanaal kunt bekijken.